مقام امریکایی سرانجام اعتراف کرد
ادعای تقلب در انتخابات ایران زمینهسازی برای دخالت آمریکا بود
4 سال پس از فتنه سال 88، آمریکاییها بر دروغ بودن ادعای تقلب در انتخابات ایران اعتراف کرده و اذعان نمودند ادعای تقلب به منظور زمینهسازی برای دخالت آمریکا بوده است.
به گزارش رجانیوز، هیلاریمان لورت مسئول امور ایران، افغانستان و کشورهای حاشیه خلیجفارس در شورای امنیت ملی آمریکا در زمان جورج بوش در گفتوگو با شبکه المیادین با اذعان به اشتباهات آمریکا در قبال تحولات ایران در سال 2009، تصریح کرد که باراک اوباما رویکردی نامشخص در قبال تحولات پس از انتخابات داشت.
وی با اشاره به اینکه در زمان جورج بوش به همراه همسرش از شورای امنیت ملی آمریکا به دلیل جنگ عراق و معرفی ایران به عنوان محور شرارت استعفا داده، افزود: یک ماه قبل از انتخابات در مقالهای در روزنامه نیویورک تایمز تاکید کردم که اوباما فرصت بهبود روابط با ایران را به دلیل ادامه تلاشهای پنهانی برای سرنگونی جمهوری اسلامی و حمایت از گروههای تروریستی چون جندالشیطان از دست داد و او سیاستی همچون بوش را در پیش گرفته است.
هیلاریمان لورت با بیان اینکه اوباما به کاری که انجام میدهد اطمینان ندارد، گفت: اوباما در سال 2009 ( پس از انتخابات 1388 در ایران) نمیدانست چه کند ولی سرانجام مشاورانش وی را متقاعد کردند که از تظاهراتکنندگان حمایت کند و این همان دخالت در امور داخلی ایران بود، گویی این آمریکا نبود که در سال 1953 (کودتای 28 مرداد 1332) در ایران دخالت کرده بود.
وی ابراز داشت: اوباما بدون آنکه بداند که چه واقعیتی روی داده است، از تظاهراتکنندگان حمایت کرد ولی اگر بخواهیم به واقعیت بنگریم، به آنچه قبل و بعد از انتخابات به وقوع پیوسته، میبینیم که مدرکی وجود ندارد که نشان دهد در انتخابات تقلب شده هر چند هر روز گفته میشد که تقلب شده است.
این مقام سابق سیاسی آمریکایی و متخصص مسائل ایران تاکید کرد که هیچ مدرک و ادله موثقی که نشان دهد در انتخابات تقلب شده بود، وجود ندارد و این در حالی بود که تقلب پایه دخالتهای جدید آمریکا در تحولات ایران بود. این موضوع دستکم، سیاستی نامناسب و در بدترین شکل بهانهای برای براندازی در ایران بود.
به گزارش فارس، هیلاری مان لورت در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به درک اشتباه برخی از مقامات آمریکایی که ایران را دارای حکومتی غیرمنطقی و خطرناک میدانند، تصریح کرد که برخلاف آنچه این افراد میگویند آنها بر اساس منافع ملی خود عمل میکنند.
وی با بیان اینکه ایران سیاست خارجی تدافعی دارد، تاکید کرد که روابط ایران و آمریکا همانند روابط با چین باید بهبود یابد و واشنگتن همانگونه که پکن را پذیرفت باید «جمهوری اسلامی ایران» را نیز بپذیرد.
نظرات شما عزیزان:
برچسب ها : ادعای تقلب, تقلب در انتخابات ایران, زمینه سازی دخالت آمریکا, ,